1
1
1
1
Panel indikatori

K3GN je kompaktan i inteligentan digitalni panel metar koji pokriva čitav niz aplikacija sa svoje 3 osnovne funkcije: proces metar, tahometar i displej digitalnih podataka za PC/PLC. Podešavanje je jednostavno, a dizajn napredan i kompaktan.
K3MA seriju čine procesni indikatori, indikatori frekvencije/učestanosti i temperaturni indikatori. Svi modeli imaju lako čitljivi 2-bojni (crveno i zeleno) LED displej i kućište dimenzije 96 x 48mm, sa dubinom od svega 80 mm.
U ovu grupu spadaju procesni i temperaturni displeji, displeji težine i senzorski linearni indikatori . Kućišta su im sa IP66 zaštitom. Dodavanjem do 3 kartice za proširenja moguće je povećati funkcionalnost uređaja. Opcione kartice su: napajanje senzora, relejni/tranzistorski izlaz (uključujuću DeviceNet) i dodatni ulaz.
U ovoj grupi se nalaze indikatori pulsa sa enkodera, indikatori vremenskog intervala i indikatori up-/down- brojanja. Kućišta su sa IP66 zaštitom. Dodavanjem do 3 kartice za proširenja moguće je povećati funkcionalnost uređaja. Opcione kartice su: napajanje senzora, relejni/tranzistorski izlaz (uključujuću DeviceNet) i dodatni ulaz.

Novosti

Powered by BeoNET