1
1
1
1
1/8 DIN Napredni analogni

Procesni indikator idealan za prikazivanje rezultata merenja i njihove razlike. Ove indikatore sa analognim ulazom karakteristiše jasan displej koji je lak za korišćenje i ima mogućnost promene boje. Svi modeli su u IP66 kućištu. Serija K3HB ima veliku brzinu, sa frekvencijom uzorkovanja od 50Hz.
Novi temperaturni indicator velike brzine i visoke tačnosti. Ove indikatore sa analognim ulazom karakteristiše jasan displej koji je lak za korišćenje i ima mogućnost promene boje. Svi modeli su u IP66 kućištu. Serija K3HB ima veliku brzinu, sa frekvencijom uzorkovanja od 50Hz.
Merni indicator za merenje pritiska, opterećenja, momenta i težine. Ove indikatore sa analognim ulazom karakteristiše jasan displej koji je lak za korišćenje i ima mogućnost promene boje. Svi modeli su u IP66 kućištu. Serija K3HB ima veliku brzinu, sa frekvencijom uzorkovanja od 50Hz.
Indikator linearnog senzora za veoma brza delovanja. Ove indikatore sa analognim ulazom karakteristiše jasan displej koji je lak za korišćenje i ima mogućnost promene boje. Svi modeli su u IP66 kućištu. Serija K3HB ima veliku brzinu, sa frekvencijom uzorkovanja od 2,000Hz.

Novosti

Powered by BeoNET