1
1
1
1
Prekidački izvori napajanja

Omronova ponuda kompaktnih izvora napajanja je u vidu kućišta fiksne visine i dubine, dok se širina napajanja menja u zavisnosti od zahtevane izlazne snage. Ova serija izvora napajanja nudi visoke performanse i dodatnu funkionalnost u jednom od najmanjih dostupnih kućišta, što rezultuje maksimalnim iznosom snage po jedinici površine. Svi ovi kompaktni izvori napajanja se mogu montirati na DIN- šine. Naša najuspešnnija serija je S8V koja je dostupna kao monofazne verzije: S8Vs i kao trofazne verzije: S8VT.
Serija tankih izvora napajanja se nudi u kućištima kod kojih jedino širina i dubina variraju u zavisnosti od zahtevane izlazne snage. Unutar ove serije Omron nudi dva tipa tankih izvora napajanja: S8JX-G i the S8VM. S8JX-G je kao osnovna verzija napajanja alternativa uspešnoj seriji S8V. Ovaj proizvod je dostupan u verzijama montaže na DIN- šinu ili panel, u otvorenom ramu ili zatvorenom kućištu. Linija S8VM, koja je u metalnom kućištu, je za izlazne snage od 15W pa do 1500W, sa različitim izlaznim naponima za skoro čitav opseg snage. S8VM obezbeđuje još jednu dimenziju pouzdanosti. Ovaj , u neku ruku tradicionalni izvor napajanja, uključuje nove mogućnosti , kao što je sistem ranog upozoravanja (EWS).
Naši S8M moduli nude funkcionalnost koja je iznad običnog napajanja snagom. Ovi moduli su digitalna zaštita za više strujnih krugova koji vam daju punu kontrolu nad vašim sistemom sa 24Vdc. Ovi moduli kontrolišu do 4 strujna kruga i nude mnogobrojne funkcije kao što su monitorske informacije za vreme rada, podatke o vršnoj struji, kontrolu sekvencijalnog uključivanja i isključivanja izvora i dr. Ove funkcije mogu biti dostupne i parametri se mogu setovati preko displeja ili odgovarajuće softverske podrške..

Novosti

Powered by BeoNET