1
1
1
1
Tanki izvori napajanja

Tanak & ekonomičan izvor napajanja. Omronov ekonomični izvor napajanja serije S8JX-G karakteriše poznati Omronov kvalitet i pouzdanost. Raspon ovog izvora napajanja je do 600W, dok su izlazni naponi 5Vdc, 12Vdc, 15Vdc ili 24Vdc. Nizak profil i višestruke opcije montiranja pomažu da se smanji panelni proctor. Sa očekivanim vremenom trajanja od minimalno 10 godina i zaštitom od prekoračenja napona, prekostrujnom zaštitom i zaštitom od kratkog spoja, S8JX-G je tako pouzdan kako se od Omrona može i očekivati.
Tanki izvori napajanja. Svi modeli imaju istu visinu od samo 84.5 mm. Pokriveno je područje do 1,500W. Izlazni naponi su 5Vdc, 12Vdc, 15Vdc ili 24Vdc. U ovoj seriji imamo standardne tipove i verzije sa dva alarma sve do modela od 150W: jedan za 24Vdc supply, drugi kada napon postepeno pada u toku vremena. Modeli od 300W / 600W / 1,500W su snabdeveni funkcijom alarma preopterećenja.
S8M
Zaštita više strujnih krugova. S8M omogućava da vaša mašina direktno zadovoljava UL Klasu 2, maksimalna struja reagovanja je 3,8A po kanalu (podešljivo). Ova jedinica kontroliše do 4 kruga. Na vrhu ovoga imaćete funkcije podizanja / spuštanja – kontrole sekvence, funkcije prikazivanja i alarma kao što su napon, izlazna struja, vreme rada, kao i prekoračenje temperature i spoljašnji reset. Ove funkcije se mogu setovati pomoću prenjih tastera ili besplatnog programskog alata. Ova podešavanja se mogu zaštititi.

Novosti

Powered by BeoNET