1
1
1
1
Analogni solid-state tajmeri

Solid state tajmeri za montiranje na DIN-šinu, standardne širine od 17.5mm. Ovaj širok raspon tajmera uključuje raznovrsnu funkcionalnost i imaju mogućnost AC/DC napajanja. Dostupni su modeli sa i bez zavrtnja.
Solid state tajmeri za montiranje na DIN-šinu standardne širine od 22.5 mm. Nova H3DK serija solid stejt tajmera pruža vam kvalitet proizvoda koji i očekujete od Omrona. Pomenuta familija tajmera obezbeđuje čitav niz funkcionalnosti da bi se zadovoljili mnogobrojni zahtevi i primene, sve u kompaktnom, 22.5 mm širokom kućištu za montažu na DIN-šinu.
Mali tajmer sa višestrukim opsezima za podešavanje vremenai različitim modovima rada. H3YN karakteriše 4 moda rada : ON-delay , interval, flicker ON start and flicker OFF start.
Ultra-tanak tajmer za relejno kućište G2R . Ovaj ultra tanki solid stejt tajmer je idealan za primene u uslovima ograničenog prostora. Pomoću DIP-prekidača se mogu birati više vremenskih područja kao i modovi rada. Pomoću indikatora uključenosti napajanja i releja ostvaren je jednostavan monitoring.
DIN 48 x 48mm multi-funkcionalna serija tajmera. U okviru H3CR serije solid state tajmera dostupni su multifunkcionalni tajmeri, twin tajmeri, zvezda-trougao tajmeri i power OFF-delay tajmeri.

Novosti

Powered by BeoNET