1
1
1
1
Motion & Drives
Servo motori i frekventni regulatori stvoreni su za pozicioniranje kao i upravljanje brzinom i momentom motora u različitim aplikacijama.
Servo pogoni imaju najviše dinamičke performanse, a nalaze se u izuzetno kompaktnim kućištima. Kada se na to doda neuporediva pouzdanost, jasno je zašto su ovo servo sistemi koji se najčešće ugrađuju u pogone širom sveta.
Kontroleri se mogu koristiti kao samostalni, PLC bazirani ili servo bazirani. Kontroleri kretanja se izuzetno jednostavno programiraju, bez žrtvovanja performansi sistema u opsegu od 1 do 256 osa. Funkcije kao što su interpolacija ose, master-slave, e-cam i više-osna sinhronizacija preko konvencionalnih I/O ili robusnih digitalnih servo linkova su već ugrađene.
Frekventni regulatori (invertori) predviđeni su za upravljanje brzinama asinhronih AC motora. Zahvaljujući naprednom dizajnu, oni obezbeđuju preciznu kontrolu čak i pri vrlo malim brzinama. Moguća je vektorska kontrola u otvorenoj i zatvorenoj sprezi.
Scara roboti. Širok domet i teret kreće od 120 mm do 1200 mm i od 1 kg do 50 kg, što omogućava precizno podešavanje robota za vaše aplikacije Specijalne verzije, kao što su čišćenje soba i prašine / kap - dokaz vrste omogućavaju instalaciju u kritičnim okruženjima za primenu u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Novosti

Powered by BeoNET