1
1
1
1
Prekidačke komponente
OMRON nudi široki spektar osnovnih prekidača, elekromehaničkih releja opšte namene i releja specijalnih namena, kao i tastera kojima upravljaju sami korisnici.
Široki spektar industrijskih releja opšte namene i releja specijalnih namena koji mogu prekidati struju od nekoliko mikro ampera pa sve do 30 A.
Solid-state releji se izrađuju u opsegu od 2 do 150A, i zadovoljavaju gotovo sve potrebe korisnika za solid state relejima u industrijskim aplikacijama - od kontrole grejača i motora, do interfejsa standardnih aplikacija kod kojih je potrebno bešumno često prekidanje.
U ovu grupu Omronovih uređaja spadaju mini kontaktorski releji, mini motor kontaktori, motor kontaktori, kao i zaštitne sklopke za motore.
U ovu grupu uređaja spadaju jednofazni i trofazni zaštitni releji i kontroleri, nivo kontroleri kao i detektori curenja. Ovi uređaji nalaze primenu u širokom spektru aplikacija u različitim industrijama.
Granični prekidači izuzetnog kvaliteta su efikasno rešenje za mašine i sisteme. Dostupni su u nizu različitih modela sa velikim izborom tipova aktuatora.
Veliki izbor tastera, selektora i indikatora visokog kvaliteta 16 do 22mm su deo praktičnih rešenja za industrijske aplikacije. Proizvodi su dostupni u različitim oblicima, bojama, sa i bez led indikatora.

Novosti

Powered by BeoNET