1
1
1
1
Industrijski interfejs releji
Ovi releji mogu prekidati struje od 100 mikro ampera pa sve do 15 A, uz različite konfiguracije kontakata, zadovoljavajući potrebe većine aplikacija. Plug-in releji se mogu koristiti u kombinaciji sa podnožjem za montažu na DIN šinu. Ožičenje se može vršiti stezaljkom sa zavrtnjima ili stezaljkom sa oprugom.
Prvi rele od 6 mm sa jakim mehaničkim pinovima G2RV industrijski tanki releji sa širinom od 6 mm, nude značajne uštede prostora bez ugrožavanja pouzdanosti releja ili funkcije. Push-in terminali i kompletan asortiman dodatne opreme su na raspolaganju za pojednostavljenje instalacije i uštedu vremena .
Plug- in releji sa poboljšanim karakteristikama za još više aplikacija. G2RS rele postavlja nove standarde u dizajnu funkcija i pouzdanosti. Ovi tanki interfejs releji daju nove mogućnosti i povećanu fleksibilnost za više user-friendly instalaciju i puštanje u rad. G2RS dolazi sa standardnim pločica sa imenom i mehaničkim indikatorom.
MY
Svestrani plug- in relej koji postavlja standarde. Ovaj zaista svestrani relej je postao standard , donoseći nove mogućnosti i povećanu fleksibilnost za user-friendly instalaciju i puštanje u rad.
LY
Minijaturni power relej LYserija je opremljena sa lučnom barijerom i ugrađenom diodom. LY dolazi u jednom , dvaput, tri i četiri polna modela. Na raspolaganju su montažu tipovi za DIN-šinu za utičnicu, PCB i za montažu na prirubnicu.
Izuzetno pouzdan relej opšte namene MK ( S) serije su se pokazale kao izuzetno pouzdane od njegovog uvođenja skoro 50 godina. U cilju da obezbedi isto jednostavno testiranje kao druga porodica releja, MK - S je opremljen test dugmetom koje nudi istu funkciju / rad kao MY ( S) i G2R ( S ) porodica.

Novosti

Powered by BeoNET