1
1
1
1
Granični prekidači
Granični prekidači izuzetnog kvaliteta su efikasno rešenje za mašine i sisteme. Dostupni su u nizu različitih modela sa velikim izborom tipova aktuatora.
U liniji standardnih graničnih prekidača se nalazi veliki broj prekidača izuzetnog kvaliteta, pre svega tu su serije HL5000, D4A-N, WL i WLM. Svi ovi prekidači mogu imati različite tipove aktuatora i konfiguracija kontakata.
U ovu grupu spadaju D4C minijaturni oklopljeni prekidači i D4CC minijaturni granični prekidači. Mogu se naći sa različitim tipovima aktuatora i konfiguracija kontakata.
U ovu grupu spadaju prekidači iz vrhunskih serija D4E-N, D4MC, SHL, ZC-55 i ZE. Mogu se naći sa različitim tipovima aktuatora i konfiguracija kontakata.
U Z-veličini nalaze se serije A, DZ, TZ, X i Z. Mogu se naći sa različitim tipovima aktuatora i konfiguracija kontakata.
Veliki broj prekidača u Omron-ovoj ponudi kreiran je za rad u specijalnim uslovima, kao što su visoko precizni prekidači D5A i D5F, višestruki granični prekidači serije VB i serije prekidača D5B i D5C. Mogu se naći sa različitim tipovima aktuatora i konfiguracija kontakata.

Novosti

Powered by BeoNET