1
1
1
1
1-fazni kontroleri
Dostupni su u 22.5mm-širokom kućištu. Ovi releji nadgledaju jačinu struje (prejaku i preslabu) K8AB-AS ili prenapon i podnapon K8AB-VS i K8AB-VW(window tip).
Relej za monitoring struje Ovi releji monitorišu pojavu prekostrujnog i podstrujnog limita. Resetovanje manuelno i automatsko je podržano od strane jednog releja. Start - up blokade i vreme rada mogu biti posebno podešeni. Relaj za status upozorenja se može lako pratiti preko LED indikatora.
Relej za monitoring monofaznog napona Ovi monofazni releji monitorišu pojavu prenapona i podnapona. Resetovanje manuelno i automatsko je podržano od strane jednog releja. Relaj za status upozorenja se može lako pratiti preko LED indikatora.
K8AB-VW Monitoring proizvod Relej za monitoring monofaznog napona, širokog opsega Ovi releji monitorišu pojavu prenapona i podnapona simultano. Resetovanje manuelno i automatsko je podržano od strane jednog releja. Odvojena podešavanja i izlazi su podržani za prednapon i podnapon. Relaj za status upozorenja se može lako pratiti preko LED indikatora.

Novosti

Powered by BeoNET