1
1
1
1
HMI

Omron-ov DyaloX industrijski PC postavio je novi standard u industrijskoj pouzdanosti. Omron je postigao ovu pouzdanost korišćenjem najboljih industrijskih komponenti i eliminisanjem svih potencijalnih izvora otkaza - kao što su hard diskovi ili ventilatori.
Omron-ova Sysmac One serija je kombinacija NS HMI (u opsegu 5,7-12,1”), jednog od dva snažna PLC-a CJ1 serije, opcionog Ethernet interfejsa i drugog standardnog mrežnog interfejsa (npr. DeviceNet ili Profibus). Moguće je proširiti sistem dodavanjem kartica sa zadnje strane uređaja SYSMAC ONE-serije. Sve ovo omogućava ekstra funkcionalnost u vidu drugog Ethernet interfejsa ili I/O proširenja.
NS serija je Omronova napredna HMI serija, koja pokriva široki spektar proizvoda od 5,7” monohromatskog STN do 12,1” TFT ekrana. Programiranje je jednostavno u jednom softverskom paketu koji omogućava napredne funkcije, mnoštvo komunikacionih mogućnosti, između kojih je i Ethernet , veoma dobru sinergiju sa Omronovim PLC-ovima i ostalim uređajima. Prednja maska ekrana je krajnje ravna, a životni vek pozadinskog osvetljenja je do 75.000 časova.
Kompaktnu HMI seriju čini nova NQ familijia ekonomičnih HMI terminala u veličini od 3,5 do 5,7 inča koji se jako lako koriste. NQ-serija HMI-a nudi napredne karakteristike, ekran odličnog kvaliteta pogodan za mnoge aplikacije, na primer od poluautomatskih aplikacija pakovanja do većih linija za pakovanje i punjenje.
Funkcijski tasteri mogu biti u jednoj ili četiri linije. Ovi ekrani su namenjeni za ugradnju na mestima sa teškim radnim uslovima, kao što su postrojenja za lepljenje ili farbanje. Takođe, preporučuju se za ugradnju u jednostavnije mašine i tamo gde je unošenje numeričkih podataka često.

Novosti

Powered by BeoNET