1
1
1
1
HMI i kontrola

Ovaj model veličine 12 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opciju Ethernet priključak. Uređaj je kombinovan sa CJ1G-CPU45H PLC procesorom i DeviceNet Profibus interfejsom i smešten je u kompaktno kućište koje zauzima veoma malo prostora. Sysmac One je u potpunosti transtparentan pa se PLC-u, mreži (uključujući i uređaje u polju) i HMI uređajima može pristupiti preko jednog porta. To je značajna prednost kada se mašina serivisira daljinski.
Ovaj model veličine 10 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opciju Ethernet priključak. Uređaj je kombinovan sa CJ1G-CPU45H PLC procesorom i DeviceNet Profibus interfejsom i smešten je u kompaktno kućište koje zauzima veoma malo prostora. Sysmac One je u potpunosti transtparentan pa se PLC-u, mreži (uključujući i uređaje u polju) i HMI uređajima može pristupiti preko jednog porta. To je značajna prednost kada se mašina serivisira daljinski.
Ovaj model veličine 8.4 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opciju Ethernet priključak. Uređaj je kombinovan sa CJ1G-CPU45H ili jeftinijim CJ1M-CPU13 PLC procesorom i DeviceNet Profibus interfejsom i smešten je u kompaktno kućište koje zauzima veoma malo prostora. Sysmac One je u potpunosti transtparentan pa se PLC-u, mreži (uključujući i uređaje u polju) i HMI uređajima može pristupiti preko jednog porta. To je značajna prednost kada se mašina serivisira daljinski.
Ovaj model veličine 5.7 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opciju Ethernet priključak. Uređaj je kombinovan sa CJ1G-CPU45H ili jeftinijim CJ1M-CPU13 PLC procesorom i DeviceNet Profibus interfejsom i smešten je u kompaktno kućište koje zauzima veoma malo prostora. Sysmac One je u potpunosti transtparentan pa se PLC-u, mreži (uključujući i uređaje u polju) i HMI uređajima može pristupiti preko jednog porta. To je značajna prednost kada se mašina serivisira daljinski.

Novosti

Powered by BeoNET