1
1
1
1
Napredni HMI

NS15 sa ekranom veličine 15 inča, poseduje procesor visokih performansi koji omogućava brzo smenjivanje grafike i ekrana bez obzira na veličinu ekrana. Podržava i funkcije kao što su Ethernet, RGB izlaz i linearno smanjivanje intenziteta pozadinskog osvetljenja. To ga čini proizvodom koji zadovoljava sve zahteve koji se postavljaju pred današnje HMI uređaje.
Ovaj model veličine 12 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opcije Ethernet, Controller link i video priključke. Značajna prednost sa NS terminalom je mogućnost korišćenja Smart Active Parts (SAP) objekata koji štede vreme potrebno za konfiguraciju, puštanje u rad i održavanje mašine. SAP objekati su unapred programirani i testirani objekti za vizualizaciju u koje je već ugrađen kod za komunikaciju pa se jednostavnim prevlačenjem vrši HMI dizajniranje.
Ovaj model veličine 10 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opcije Ethernet, Controller link i video priključke. Značajna prednost sa NS terminalom je mogućnost korišćenja Smart Active Parts (SAP) objekata koji štede vreme potrebno za konfiguraciju, puštanje u rad i održavanje mašine. SAP objekati su unapred programirani i testirani objekti za vizualizaciju u koje je već ugrađen kod za komunikaciju pa se jednostavnim prevlačenjem vrši HMI dizajniranje.
NS8
Ovaj model veličine 8 inča ima 256 boja, dva USB priključka i kao opcije Ethernet, Controller link i video priključke. Značajna prednost sa NS terminalom je mogućnost korišćenja Smart Active Parts (SAP) objekata koji štede vreme potrebno za konfiguraciju, puštanje u rad i održavanje mašine. SAP objekati su unapred programirani i testirani objekti za vizualizaciju u koje je već ugrađen kod za komunikaciju pa se jednostavnim prevlačenjem vrši HMI dizajniranje.
NS5
Ovaj model veličine 5.7 inča može se naći u verziji sa ekranom koji ima 16 nivoa sive boje ili TFT ekranom sa 256 boja. Opremljen je USB priključkom za download/upload projekta i može da komunicira putem Etherneta. Glavna prednost NS terminala je korišćenje Omron-ovih jedinstvenih Smart Active Parts (SAP) objekata koji štede vreme prilikom konfiguracije, puštanja u rad i održavanja mašine. SAP objekti su unapred programirani i testirani objekti za vizualizaciju u koje je već ugrađen kod za komunikaciju pa se jednostavnim prevlačenjem ovih objekata vrši HMI dizajniranje.
NS5 ručni operator panel pogodan je za korišćenje u oštrijim industrijskim uslovima. Baziran je na standardnom NS5 terminalu ali je njegova prednost mobilnost. On nudi i 10 funkcijskih tastera za najčešće korišćene funkcije i stepen zaštite IP65 pa predstavlja proizvod koji je savršen za upotrebu u industrijskim uslovima gde je sloboda kretanja od velikog značaja.

Novosti

Powered by BeoNET