1
1
1
1
Programabilni logički kontroleri

 

Kompaktni PLC-ovi sa integrisanim napajanjem, ulazima i izlazima, mogu se naći u paleti od jednostavnog neproširivog CMP1A kontrolera sa 10 tačaka, pa sve do snažnog CP1H. Raspolažu širokim setom instrukcija koje omogućavaju efikasno programiranje i čine ih idealnim za kontrolu rada malih mašina. Sa ugrađenim brzim brojačkim ulazima i pulsnim izlazima, pozicioniranje kao i kontrola brzine jednostavno se izvode.
Omron je 90-tih godina bio pionir u razvoju virtuelnog back-plane-a koji je usavršen na CJ1 seriji. Sa širokom paletom izmenjivih CPU-a, mrežnih jedinica i jedinica za kontrolu kretanja CJ1 predstavlja ultimativni modularni sistem. Uz top klasu kontrolnih performansi, njegova transparentna komunikaciona arhitektura čini ga idealnim access point-om bilo kojem inteligentnom mrežnom uređaju jer podržava Ethernet, DeviceNet, PROFIBUS-DP i CAN.
CS1 serija je kompatibilna sa starom C200H serijom, nudeći pri tome veći izbor I/O i jedinica specijalne namene. Visoka rezolucija, veoma brza akvizicija podataka, kontinualna motion kontrola i programabilne komunikacione jedinice čine CS1 potpuno univerzalnim PLC-om namenjenim za najzahtevnije aplikacije. CS1 takođe omogućava duplex CPU i loop kontrolu za procesnu industriju.

Novosti

Powered by BeoNET