1
1
1
1
CJ2H
CJ2H serija idelna je za posebne zahteve koji se javljaju u automatizaciji mašina kao što su digitalna obrada i analiza slike električnih komponenti ili sortiranje predmeta velikom brzinom na pokretnim trakama.
Specijalne funkcije CJ2H procesora omogućavaju direktan pristup podacima brzih analognih ulazno-izlaznih jedinica i jedinica za serijsku komunikaciju. Jedinice za kontrolu kretanja i pozicioniranje mogu se sinhronizovati i tako ostvariti kontrola kretanja u 20 osa.
  • Jednostavno povezivanje putem USB porta
  • Standardan Ethernet port sa EtherNet/IP Data Link funkcijom
  • Veliki programski kapacitet do 400K koraka
  • Veća preciznost rada mašine i viši kvalitet procesa
  • Trenutno osvežavanje ulaza/izlaza za kontrolu u realnom vremenu
  • Veliki kapacitet memorije za podatke do 832K reči
Procesorske jedinice CJ1 i CJ2 serije mogu se naći u rasponu od veoma male CPU jedinice za jednostavnu kontrolnu sekvencu pa do moćnih i brzih modela koji podržavaju do 2.560 ulazno-izlaznih tačaka za potpunu kontrolu mašine. To pruža mogućnost da se mašina podeli u različite logičke celine bez potrebe za zamenom PLC serije.
CJ sistem napaja se 24 V DC ili 100 - 240 V AC napajanjem. Za manje sisteme sa pretežno digitalnim ulazima-izlazima može se koristiti ekonomičnije napajanje manjeg kapaciteta. Za sisteme sa više analognih ulaza/izlaza i komunikacionim modulima neophodno je korišćenje jedinice za napajanje većeg kapaciteta.
Digitalni ulazi/izlazi predstavljaju interfejs PLC-a za ostvarivanje brze i pouzdane kontrolne sekvence. Veliki izbor modula od brzih DC ulaza do relejnih izlaza pruža mogućnost konfiguracije CJ sistema prema vašoj potrebi.
CJ nudi veliki izbor jedinica sa analognim ulazima koje odgovaraju bilo kojoj aplikaciji počev od merenja sporih promena temperature u nekoliko tačaka do prikupljanja velikog broja podataka, velikom brzinom i sa velikom preciznošću. Analogni izlazi mogu se koristiti sa preciznu kontrolu ili prikazivanje vrednosti.
Koriste se za zadatke počev od jednostavnog merenja pozicije pa sve do sinhronizovane kontrole kretanja u više osa.
CJ serija nudi standardne otvorene mrežne interfejse kao i posebne mrežne interfejse velike brzine.

Novosti

Powered by BeoNET