1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Siemens

Tehnologija pogona bazirana na SIEMENS Integrated Drive System-u obezbeđuje maksimalnu produktivnost, energetsku efikasnost i pouzdanost u bilo kom okruženju, kroz ceo period eksploatacije. Potpuno prilagođen ili standardizovan, za sve klase performansi, bilo koji nivo momenta opterećenja, i sve naponske specifikacije. Zahvaljujući jedinstvenom pristupu trostruke integracije, Siemens tehnologija elektromotornih pogona značajno podiže kvalitet sistema.
U industrijskim pogonima, kao i u stambenim zgradama, oslonac svakog sistema je pouzdano napajanje električnom energijom. Čak i kratkotrajni ispadi mogu da dovedu do ozbiljnih posledica. Zato su potrebni proizvodi i sistemi koji izlaze na kraj sa svakom situacijom i zadržavaju vas na bezbednoj strani. SIEMENS portfolio je među najširim na globalnom nivou, pokrivajući sve od telefonskih centrala do utičnica u zidu.
Posvećenost superiornoj inženjerskoj tehnologiji čini Siemens-ove sisteme za automatizaciju sinonimom za savršenstvo. Već 50 godina Siemens konstantno napreduje u razvoju tehnologije za automatizaciju. Siemens-ovi sistemi namenjeni su za sve industrijske primene i postavljaju standarde u ovoj oblasti.
Procesna oprema obuhvata SITRANS merno regulacionu opremu, MILLTRONICS opremu za doziranje, transport i merenje materijala i SIPAN analizatore gasova i tečnosti.
Kompletna KGH oprema na jednom mestu. Siemens u ovom segmentu nudi širok asortiman KGH sistema i proizvoda za sve oblasti primene u automatizaciji zgrada. Komponete su optimizovane tako da profitirate ne samo na smanjenim troškovima instalacije i eksplotacije, već ste visoko osiguarini i od otkaza sistema.

Novosti

Powered by BeoNET