Reference
Reference
REFERENCE
Veliki broj referenci na rudarskim mašinama i procesima u firmama kao što su RTB Bor, RiTE Gacko, PD RB Kolubara, Pemeton Tir Bor i druge, izdvojile su novu oblast delovanja MIKRO KONTOL-a, rudarstvo.
MIKRO KONTROL ima ogromno iskustvo i veliki broj uradjenih poslova u procesima i mašinama crne i obojene metalurgije, metaloprerađivačke industrije...
U ovoj oblasti inženjeri firme MIKRO KONTROL raspolažu velikim iskustvom na projektima transformatorskih stanica i rasklopnih postrojenja srednjeg i visokog napona u industriji, na hidro i termoelektranama i toplanama, uključujući automatizaciju, zaštitu i komunikacije u elektroenergetskim postrojenjima.
MIKRO KONTROL u ovoj oblasti nudi kompletan inženjering i rešenja „ključ u ruke“ što obuhvata: konsalting, izradu tehničke dokumentacije, idejnih, glavnih i izvođačkih projekata, izradu upravljačkog PLC, SCADA i HMI softvera, parametriranje modernih programabilnih uređaja, izradu upravljačkih ormana merenja, upravljanja, zaštite, regulisanih i neregulisanih elektromotornih pogona, isporuku i montažu procesne i elektro opreme i instrumentacije, ispitivanje i puštanje u rad, obuku, održavanje.
Automatizacija u industriji predstavlja osnovnu delatnost kojom se MIKRO KONTROL bavi od svog osnivanja. Od kada firma postoji urađeno je više od 500 projekata u ovoj oblasti, a isporučena rešenja su pokazala kvalitet i pouzdanost u eksploataciji.
MIKRO KONTROL je u mogoćnosti da uspešno, efikasno i kvalitetno realizuje projekte u oblasti klimatizacije, grejanja i hladjenja što najbolje ilustruje lista referenci u ovoj oblasti.

Novosti

Powered by BeoNET