Reference
Reference
PREHRAMBENA INDUSTRIJA
Kompanija Sunoko je u svom proizvodnom pogonu Pećinci instalirala parnu sušaru rezanaca čija je funkcija da presovane rezance šećerne repe osuši na 90%DS, sa maksimalnom energetskom efikasnošću i minimalnim zagađenjem vazduha. Mikro Kontrol je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u održavanju i proširenju sistema automatskog upravljanja Simens PCS7 u svim šećeranama komanije Sunoko, izabran kao pouzdan partner za realizaciju ovog projekta.
Mikro Kontrol, kao višegodišnji partner firme Sunoko u različitim DCS projektima koji prate proizvodnju šećera, dobio je posao rekonstrukcije upravljačkog sistema dva kotla na ugalj sa rokom da se svi elektro – montažni radovi završe do 12. septembra, kako bi zatim krenule tople probe i puštanje u rad.
Na zahtev Investitora da obezbedi partnera u Srbiji koji bi bio u stanju da blagovremeno interveniše u fazama proširenja kapaciteta sistema, puštanja u rad i održavanja tokom procesa proizvodnje, Mikro Kontrol se kvalifikovao svojim iskustvom, pozitivnim referencama i specijalističkom obukom svojih stručnjaka iz oblasti PCS7 sistema u Siemens trening centrima.
Svrha projekta je povećanje isplativosti i efikasnosti procesa proizvodnje šećera minimizujem udela neiskorištenog nus-proizvoda,odnosno melase
Pivara Haineken posluje u 192 države sveta. Mikro Kontrol je u saradnji sa firmom Maytech iz Beograda razvio i implementirao sistem za ispiranje cisterni za potrebe Haineken-ove pivare u Zaječaru.
Mikro Kontrol se svojim iskustvom, pozitivnim referencama i specijalističkom obukom svojih stručnjaka iz oblasti PCS7 sistema u Siemens trening centrima kvalifikovao se kao pouzdan partner na realizaciji upravljačkog sistema u fabrici šećera Donji Srem.
Mikro Kontrol već godinama nadograđuje PCS7 DCS (eng. Decentralized Control System) koji vodi kompletan proces kuvanja u šećerani Vrbas. Zadatak Mikro Kontrol bio je da se na aparatima B proizvoda implementira kontinualno kuvanje.
Za potrebe Polimark kompanije Mikro Kontrol je razvio upravljački sistem novog pogona za proizvodnju senfa.
U toku 2013. MIKRO KONTROL je realizovao enzimsku stanicu u fabrici za proizvodnju ekstrakta kvaca.
U okviru izgradnje novog silosa u šećerani Kovačica, investitora Sunoko d.o.o., MIKRO KONTROL je isporučio novi upravljačko-nadzorni sistem.
U okviru izgradnje novog postrojenja za proizvodnju senfa u firmi Unisol iz Beograda, MIKRO KONTROL je isporučio nov upravljačko-nadzorni sistem.
U okviru izgradnje novog postrojenja za ispiranje i punjenje cisterni u pivari Heineken u Zaječaru, MIKRO KONTROL je isporučio upravljačko-nadzorni sistem.

Novosti

Powered by BeoNET