O nama
Preduzeće Mikro Kontrol je osnovano 1996. godine. Bavimo se inženjeringom u sferi automatizacije industrije i elektroenergetskim sistemima.  

Za vreme svog postojanja, preduzeće je steklo veliki broj referenci u različitim oblastima industrije: rudarstva, crne i obojene metalurgije, prerade voda, metaloprerađivačke industrije, prehrambene i hemijske industrije, industrije guma i građevinskog materijala, toplifikacije, trafo stanica ...

Naš tim od 30 diplomiranih inženjera  sa decenijama iskustva je stručan u pronalaženju rešenja za upravljanje mašinama i procesima. Osnova ovih rešenja su PLC, SCADA i DCS sistemi.

Mikro Kontrol obezbeđuje: izradu tehničke dokumentacije, proizvodnju i isporuku elektro opreme, izvođenje elektro monterskih i instalaterskih radova, izradu PLC i SCADA softvera, parametriranje elektromotornih pogona i puštanje sistema u rad. Koristimo najmodernije softverske alate: PCS7, Simatic S7, WinCC, Studio 5000, FactoryTalk, PlantPAx Freelance, 800XA, CX One, Sysmac  Studio, pakete  za elektro projektovanje EPLAN i ACAD, pakete za SCADA sisteme  iFIX i InTouch Wonderware.

Imamo ugovorenu partnersku saradnju (Solution Partner, System Integrator) sa više svetskih firmi. Najznačajniji partneri su OMRON, SIEMENS, ABB, Schneider Electric, Rockwell Automation, KUKA, SOLCON. 

Iskustvo koje smo stekli na prethodnim projektima, temelj je za sve buduće izazove.

20 GODINA ISKUSTVA I NAPREDNIH REŠENJA

Novosti

Powered by BeoNET