O nama
Preduzeće Mikro Kontrol je osnovano 1996. godine. Bavimo se inženjeringom u sferi automatizacije industrije i elektroenergetskim sistemima.  

Za vreme svog postojanja, preduzeće je steklo veliki broj referenci u različitim oblastima industrije: rudarstva, crne i obojene metalurgije, prerade voda, metaloprerađivačke industrije, prehrambene i hemijske industrije, industrije guma i građevinskog materijala, toplifikacije, trafo stanica ...

Naš tim od 30 diplomiranih inženjera  sa decenijama iskustva je stručan u pronalaženju rešenja za upravljanje mašinama i procesima. Osnova ovih rešenja su PLC, SCADA i DCS sistemi.

Mikro Kontrol obezbeđuje: izradu tehničke dokumentacije, proizvodnju i isporuku elektro opreme, izvođenje elektro monterskih i instalaterskih radova, izradu PLC i SCADA softvera, parametriranje elektromotornih pogona i puštanje sistema u rad. Koristimo najmodernije softverske alate: PCS7, Simatic S7, WinCC, CX One, Sysmac  Studio, pakete  za elektro projektovanje EPLAN i ACAD, pakete za SCADA sisteme  iFIX i InTouch Wonderware.

Imamo ugovorenu partnersku saradnju sa više svetskih firmi. Najznačajniji partneri su OMRON, SIEMENS, ABB, SCHNEIDER ELECTRIC, SOLCON.

Mi smo Solution Partner firme Siemens za oblast industrijske automatizacije i pogonske tehnike. Iskustvo koje smo stekli na prethodnim projektima, temelj je za sve buduće izazove.

19 godina iskustva

Novosti

Powered by BeoNET