Novosti
Novembar 2017. Poseta inženjera iz Izraela

U cilju proširenja znanja i sticanja novih ideja, iz kompanije Mekorot (nacionalna vodovodna kompanija iz Izraela)  u Srbiju je došlo 50 inženjera da se sastane sa stručnjacima i pionirima u oblasti tretmana vode kao i kompanijama koje su slične njima. Inženjeri iz Mekorot-a su i članovi AEAI - udruženja inženjera, arhitekata i diplomaca iz tehnoloških nauka u Izraelu.

Inženjeri i akademsko osoblje u Mekorotu bave se širokim spektrom inženjerskih poslova u oblasti vodoprivrede. Među njima su projektovanje, planiranje i puštanje u pogon vodnih postrojenja, vodosnabdevanja (sisteme snabdevanja velikim količinama), prečišćavanje vode, osiguranje kvaliteta vode, desalinizacija itd.

Njihova poseta je obuhvatila sastanke sa srpskim kompanijama, kao i posetu našoj firmi i radionici u Beogradu, gde smo tim povodom organizovali prezentaciju i uživo prenos rada sistema vodovoda i kanalizacije Beograda. Ovu grupu smo takodje ugostili i na našem štandu na Sajmu voda održanom u BelEkpocentru u Beogradu.


Powered by BeoNET