Novi menadžment MIKRO KONTROLA za nove poslovne pobede

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

MIKRO KONTROL nakon četvrt veka uspešnog poslovanja u oblasti industrijske automatizacije, novu eru poslovanja započinje sa novim menadžementom na čelu sa generalnim direktorom Draganom Vranićem, komercijalnim direktorom  Zoranom Jankovićem i finansijskim direktorom Draganom Boberom.

Pored novog menadžmenta, Mikro KoNtrol tim bogatiji je i za sedam novih mladih, talentovanih i ambicioznih stručnjaka u svojim oblastima.

Dragan Vranić diplomirani inženjer elektrotehnike jedan je od osnivača Mikro Kontrol doo, a funkciju generalnog direktora preuzeo je u junu prošle godine. Svoje veliko iskustvo sticao je radeći na vodećim domaćim i internacionalnim projektima kao što su: Revitalizacija i zamena elektro opreme na 20 mašina koje su u sklopu Rudnika i Termoelektrana Gacko; Uređaj za automatsko markiranje naftnih derivata za SGS Beograd; Revitalizacija upravljanja svih linija na drobilani RB „Kolubara” doo; Nadzorno-upravljački sistem linije za galvanizaciju u Fabrici armatura „Istra“ Kula i drugi.

Novi komercijalni direktor, Zoran Janković, završio je Ekonomski fakultet, a bogato profesionalno iskustvo i odlične rezultate sticao je u kompanijama AD Vino Župa, PK Zlatibor, Cermat doo, Focus Fin Trade,  Delta DMD, AD Imlek. U Mikro Kontrol donosi značajno iskustvo u kreiranju i implementaciji prodajnih ciljeva, kao i u oblasti upravljanja nabavkom i marketingom. A kao neke od glavnih ciljeva na novoj poziciji istakao je kontinuirani rast poslovanja MIKRO KONTROLA u svim segmentima, uz redovno praćenje svetskih trendova i inovacija, i nastavak visoko kvalitetne i pouzdane sradanje sa našim poslovnim partnerima. Takođe u fokusu će biti razvoj i unapređenje zaposlenih u svim sektorima, jer uspešan tim ljudi je naša najveća vrednost.

Dragana Bobera, diplomirani ekonomista sa više od 20 godina iskustva na poslovima rukovođenja iz oblasti finansija, računovodstva i kontrolinga, je novi finansijski direktor u MIKRO KONTROL-U. Veliko radno iskustvo sticala je u kompanijama NIS Jugopetrol, Petrobart, AMADE doo i CFO Support doo, a svojim umećem i stručnošću nastojaće da doprinese postizanju boljih poslovnih rezultata MIKRO KONTROLA.

Adresa u Nemačkoj

 Körner Hellweg 65

 44145 Dortmund, Germany

 +49 151 15569584

 sales@mikrokontrol.de

Adresa u Srbiji

 Vase Pelagića 30

 11000 Beograd, Srbija

 +381 11 / 3699 080

 +381 11 / 3699 939

 prodaja@mikrokontrol.rs

 marketing@mikrokontrol.rs

 nabavka@mikrokontrol.rs

 

 

©2024 Mikro Kontrol d.o.o. All Rights Reserved.

https://www.traditionrolex.com/35